Categorie├źn
Home

Wie is Wil Rijkers?

Wil Rijkers is een veelzijdig kunstenaar. Hij schildert stillevens, portretten, landschappen en bijzondere Sudoku-schilderijen. Wil schildert vooral met aquarel en olieverf. De inmiddels zeer grote collectie stelt Wil graag ten toon in openbare gebouwen en galeries. Daarnaast schildert hij graag op aanvraag, zoals portretten. Wil Rijkers combineert graag zijn wiskundige kennis met zijn schilderijen. Zijn Sudoku schilderijen zijn hier voorbeelden van. In  2019 exposeerde hij in de gangen van Revalidatiecentrum Leypark te Tilburg. In 2022 exposeerde hij zijn werk in Cultureel centrum de Schalm in Berkel-Enschot.

Daarnaast maakt Wil Rijkers decoratieve houten bollen. Deze exposeerde hij 2022 in de vitrines van Revalidatiecentrum Leypark te Tilburg en in 2023 in de vitrines van Cultureel centrum de Schalm in Berkel-Enschot.